FEESTJES

FEESTJES

Voetbal is een feestje. Daarom biedt FC Peuter Profs ook de mogelijkheid om een volledig georganiseerd verjaardagsfeest te organiseren. Tijdens deze feestelijke middag worden er twee uur lang voetbalspelletjes gedaan onder begeleiding van een professioneel opgeleide voetbaltrainer. Wij organiseren dit voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 15 jaar.

Wij verzorgen drinken, wat versnaperingen en fruit. Daar heeft u als ouder geen omkijken meer naar.  Het enige wat u moet regelen is de locatie voor het feest. Dit kan een veldje of binnenlocatie zijn, maar het mag ook gerust een open grasveldje zijn. Er hoeven niet perse goaltjes te staan! Wij nemen genoeg spullen mee om een toffe, goede training te kunnen geven. Als de locatie binnen een straal van 20 kilometer vanuit het centrum van Nijmegen is gelegen rekenen wij geen kilometervergoeding.

Na een korte introductie/kennismaking wordt er een training gegeven, waarbij we ons aanpassen aan het niveau van uw kind en zijn vriendjes. Denk hierbij aan training op techniek, stukje motoriek, afwerken op goal, partijtjes, 1-tegen-1 duelletjes etc. Ook een leuk voetbalquizje kan ter sprake komen. Dit alles verpakken we met een flinke dosis energie en plezier.

Voor alle kinderen is er een leuk aandenken in de vorm van een diploma. De jarige krijgt nog een leuk extra cadeau. Dit feest kunt u natuurlijk ook organiseren voor een andere feestelijke gebeurtenis. FC Peuter Profs viert het feest met u mee! Geef hieronder uw gegevens in en wij nemen contact op

INSCHRIJVING ALMERE

START IN 2022
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code

INSCHRIJVING AMSTERDAM
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code

INSCHRIJVING UTRECHT

IEDERE ZATERDAG
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code