VISIE

VISIE FC PEUTERPROFS

Het doel van FC Peuter Profs is om zoveel mogelijk jonge kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met samen bewegen en sporten op verschillende manieren.

Sport en bewegen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van peuters en jonge kinderen. In onze trainingen willen wij de sociale, cognitieve en motorische vaardigheden van de peuters helpen ontwikkelen door veel te variëren in de activiteiten. Met opgeleide trainers willen wij de kinderen het naar hun plezier maken waarbij ze kennis maken met verschillende beweegactiviteiten. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd om weer buiten te gaan spelen. Bij de oudere groepen wordt er ook aandacht gegeven aan discipline.

Missie

De missie bij FC Peuter Profs is dat spelers door onze trainingen zich persoonlijk ontwikkelen en later als zij groot zijn door kunnen groeien naar een nog hoger niveau bij een regulier voetbalteam.

Visie

Iedere voetballer zou moeten (kunnen) beschikken over een goede basistechniek. FC Peuter Profs geeft veel persoonlijke aandacht aan het aanleren en verbeteren van voetbaltechnische en voetbaltactische vaardigheden. Door positieve coaching en het stimuleren om acties te maken groeit het zelfvertrouwen aan de bal en dus ook het plezier van kinderen. Hier is een sterke wisselwerking, want als een kind de sport niet goed beheerst zal het plezier verdwijnen en is de kans op groei ook minder groot. FC Peuter Profs legt de nadruk op het herhalen van alle oefeningen door middel van meerdere trainingperiodes. Hierbij komen diverse aspecten aan bod om per periode steeds beter te leren en te gaan voetballen.

FC Peuter Profs denkt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van gemotiveerde spelers door veel persoonlijke aandacht te schenken aan het verder ontwikkelen van de basistechnieken door training en door begeleiding.

Kernwaarden

FC Peuter Profs wil werken aan de hand van kernwaarden.

 1. Plezier in voetballen

  FC Peuter Profs staat voor plezier maken. Deelnemers die bij ons trainen moeten veel passie hebben voor het voetballen. Ontwikkeling van talent is belangrijk. Hiervoor zijn motivatie en plezier een vereiste. Dit staat op nummer 1 bij FC Peuter Profs, want wij vinden dat je zonder deze onderdelen jezelf niet optimaal kunt ontwikkelen.

 2. Professionaliteit

  FC Peuter Profs staat voor kwaliteit. Zo trainen wij met professionele ervaren trainers bij onze activiteiten. Deze zijn o.a. werkzaam geweest in het betaald voetbal.

 3. Veilige leeromgeving

  FC Peuter Profs realiseert altijd een leuke, fijne en uitdagende leeromgeving, waarin fouten zijn toegestaan en iedere deelnemer zich thuis voelt. Wij geloven 100% in de ontwikkeling van iedere speler! Iedereen heeft zijn eigen ontwikkeling en tempo van die ontwikkeling.

 4. Maatwerk

  Iedere deelnemer krijgt bij FC Peuter Profs de individuele en maximale aandacht die hij of zij verdiend om beter te leren voetballen. Er wordt maatwerk geleverd.

 5. Open voor iedereen

  FC Peuter Profs staat open voor iedereen. Wij tolereren geen discriminatie of racisme.

INSCHRIJVING ALMERE

START IN 2022
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code

INSCHRIJVING AMSTERDAM
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code

INSCHRIJVING UTRECHT

IEDERE ZATERDAG
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de AVG-code